Yritys

Lappi design on Rovaniemellä sijaitseva visuaaliseen viestintään keskittynyt yritys.

Palveluvalikoimaan kuuluu:
– Graafinen suunnittelu
– Kuvitus
– Markkinointiviestinnän suunnittelu

 

 

Tytti Mäenpää. (Photo: Veli Kouri)

Lappi design on toiminimi, jonka perustaja on markkinointiviestinnän suunnittelija ja graafikko Tytti Mäenpää.

”Perustin Lappi design yrityksen muutama vuosi sitten, kun päätin jäädä asumaan Rovaniemelle pysyvästi. Aikaisemmin olen työskennellyt pääkaupunkiseudulla graafisen suunnittelun tehtävissä jo vuodesta 2005. Työskentelen edelleen asiakkaille ympäri Suomea, mutta paikallinen nimi ja tunnelma tuntui omalta. Haluan tuoda esiin sitä, miten hieno paikka tämä Lappi on!”

Luonto ja metsässä liikkuminen tuovat parhaan levon ja inspiraation Tytille. ”Suunnistamisessa ja visuaalisessa viestinnässä on paljon samaa: Pitää osata lukea ja tuottaa sanatonta, visuaalista kieltä, jossa väreillä, muodoilla ja merkeillä on sanoma. Sekä visuaalisessa suunnittelussa, että suunnistamisessa on ensin kartoitettava lähtötilanne ja tavoite. Sitten tehdään reittivalinta ja valitaan luovasti etenemistyyli. Kokenut suunnistaja ja graafikko osaa hahmottaa epäselvästäkin maastosta olennaisen ja päästä maaliin.”

”Haluan auttaa asiakkaitani löytämään parhaimman ja kauneimman reitin tavoitteeseen, erottumaan edukseen ja pysymään kartalla.”

Tytti Mäenpää