Visuaalinen viestintä

Päätuoteemme on visuaalinen viestintä. Käytännössä se tarkoittaa graafista suunnittelua, kuten yritysilmeen luomista tai nettisivujen suunnittelua, mutta se voi olla myös kirjan taittoa, kuvitusta, animaation tekoa tai valokuvausta. Jokainen suunnittelutyö on yksilöllinen ja asiakkaalle räätälöity.

Lappi design on yhden hengen mainostoimisto, jolla on laajat verkostot ja hyvät yhteistyökumppanit, joiden avulla varmistetaan asiakkaalle paras mahdollinen palvelu ja toimintavarmuus. Tytti Mäenpään osaaminen perustuu yli 15 vuoden työkokemukseen alalta, sekä graafisen suunnittelun että markkinointiviestinnän koulutukseen.

Jos sinulla on jokin viestinnällinen pulma, johon mietit ratkaisua, ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille parhaiten sopiva palvelu. Kartoituspalaveri on ilmainen! Ota yhteys

Selaa työnäytteitä kategorioittain:

Referenssiasiakkaita:

Aalto yliopisto
Avaroom
Caldomix
Cuvio design
Ester Visual
Harjun hammas
Helsingin kaupunki / Terveyskeskus
Huhtahyvät
Jukkatalo
Kuluttajaliitto
Kuule oy
Lapin yliopisto
Maa- ja metsätalousministeriö
Mammuttihirsi
Muurametalot
Nutriforte
Oulunkaaren kunta
Oulunkaaren työterveys
Plusterveys
Porin leipä
Poweria Päivään oy
Pro luomu ry
Ranuan kunta
Reilu kauppa
Reddo partners
Sitra
Smartia
SKV kiinteistövälitys
Terveyskaista
Vaaran Metsä
Vihreä Omena

Osa työnäytteistä ja asiakkuuksista on syntynyt työskentelystä Mainostoimisto Pilot oy:n palveluksessa.

Graafinen suunnittelija ja piirtäjä, joka ymmärtää markkinointia

Monet asiakkaat arvostavat mainostoimistolta avaimet käteen -palvelua ja useiden eri osaamisalueiden hallintaa. Tarvitaan sekä markkinoinnin ja markkinointiviestinnän ymmärrystä, idearikkautta, että taiteellista kykyä toteutuksen suunnittelussa ja teossa. Meillä on ne kaikki, ota yhteys!