Graafinen mainostoimisto

Lappi design on Rovaniemellä sijaitseva visuaaliseen viestintään keskittynyt yritys ja mainostoimisto. Palveluvalikoimaan kuuluu visuaalinen viestintä laajasti:

  • Markkinointiviestinnän suunnittelu
  • Graafinen suunnittelu
  • Kuvitus
  • 2D animaatiot

Ota yhteys!

Luotettava kumppani logo
Lappi design on rekisteröity Luotettava kumppani
Valoisa metsä

Yrityksen tarina

Lappi design on toiminimi, jonka perustaja on markkinointiviestinnän suunnittelija ja graafikko Tytti Mäenpää.

”Perustin Lappi design yrityksen muutama vuosi sitten, kun päätin jäädä asumaan Rovaniemelle pysyvästi. Aikaisemmin olen työskennellyt pääkaupunkiseudulla graafisen suunnittelun tehtävissä jo vuodesta 2005. Työskentelen edelleen asiakkaille ympäri Suomea, mutta paikallinen nimi ja tunnelma tuntui omalta. Haluan tuoda esiin sitä, miten hieno paikka tämä Lappi on.”

”Työni on pääasiassa suunnittelua/muotoilua ja työhuoneeni sijaitsee metsän reunassa Rovaniemellä. Niinpä yrityksen nimeksi valikoitui konstailematon yhdistelmä: Lappi design. Tykkään siitä, että asian on sitä, miltä se näyttää ja kuulostaakin.” 

Haluan auttaa asiakkaitani löytämään parhaimman ja kauneimman reitin tavoitteeseen, erottumaan edukseen ja pysymään kartalla.

Luonto ja metsässä liikkuminen tuovat parhaan levon ja inspiraation Tytille. ”Suunnistamisessa ja visuaalisessa viestinnässä on paljon samaa: Pitää osata lukea ja tuottaa sanatonta, visuaalista kieltä, jossa väreillä, muodoilla ja merkeillä on sanoma. Sekä visuaalisessa suunnittelussa, että suunnistamisessa on ensin kartoitettava lähtötilanne ja tavoite. Sitten tehdään reittivalinta ja valitaan luovasti etenemistyyli. Kokenut suunnistaja ja graafikko osaa hahmottaa epäselvästäkin maastosta olennaisen ja päästä maaliin.”

”Haluan auttaa asiakkaitani löytämään parhaimman ja kauneimman reitin tavoitteeseen, erottumaan edukseen ja pysymään kartalla. Uskon, että pystyn tarjoamaan asiakkailleni lisäarvoa pitkällä työkokemuksellani ja kattavalla koulutuksellani. Minulla on noin 15 vuoden kokemus markkinointiviestinnästä ja graafisesta suunnittelusta. Olen opiskellut markkinointiviestintää Markkinointi-instituutissa Helsingissä (nykyisin Rastor) ja graafista suunnittelua taiteiden tiedekunnassa Lapin yliopistossa. Osaamiseni ydintä on taiteellisen, viestinnällisen ja kaupallisen puolen yhdistäminen.”

Koska Lappi design on pieni mainostoimisto, se hakee tarvittaessa lisää osaamista yhteistyökumppaneiltaan. ”Teen itse aika monipuolisesti visuaalisen viestinnän töitä, mutta otan mielelläni projekteihin mukaan hyväksi todettuja ja luotettavia yhteistyökumppaneita. Moniammatillinen tiimi ja aina ajantasainen alan tieto on myös asiakkaan edun mukaista – ja usein paljon hauskempaa”.

Lappi design arvot:

Palvelu ja yhteistyö

Ihmiset ovat tärkeitä. Haluan palvella asiakkaitani luovasti, kattavasti ja yksilöllisesti heidän tarpeistaan käsin. Lisäksi haluan tehdä yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa avoimesti ja uutta oppien. Uskon, että hyvässä yhteisymmärryksessä saamme parhaimman lopputuloksen.

Luottamus & vastuullisuus

Luottamus on hyvän yhteistyön perusta, jonka päälle on hyvä rakentaa kasvua. Yhteistyön alussa sovitaan tehtävistä toimenpiteistä ja kustannuksista – ja niissä pysytään. Suunnittelutyössäni suosin mielelläni ympäristöystävällisiä materiaaleja ja toimintatapoja.

Lappi design on Vastuu groupin hyväksymä Luotettava kumppani

Työn laatu

Jokainen työ tehdään huolellisesti ja ammattimaisesti. Työn on onnistunut, kun se täyttää sille asetetut tavoitteet ja kun tilaaja ja työn tekijä ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Tavoitteeni on tehdä jokainen työ niin hyvin, että voin olla siitä ylpeä vielä vuosienkin päästä. 

Seuraa somessa:

Instagram-tilimme

Facebook-tilimme