Mainostoimisto Lappi design

Lappi design (Y-tunnus 2549302-4) on Rovaniemellä sijaitseva graafiseen suunnitteluun keskittynyt mainostoimisto. Palveluvalikoimaan kuuluu perinteisen graafisen suunnittelun lisäksi myös mm.:

 • Markkinointiviestinnän suunnittelu
 • Kuvitus
 • 2D animaatiot

Miksi valita Lappi design:

 • Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat: 100% palautteen antaneista ovat valmiita suosittelemaan palveluamme muillekin!
 • Työn erinomainen laatu, joka perustuu yli 15 vuoden työkokemukseen ja kymmeniin asiakkaisiin
 • Luotettavuus: Lappi design on rekisteröity Luotettava kumppani
 • Pohjoinen sijainti, joka näkyy omintakeisena luovuutena ja Suomen mittakaavassa edullisena hintatasona
Luotettava kumppani logo
Lappi design syntyi rakkaudesta graafiseen muotoiluun ja pohjoiseen.
Video&musiikki: Lappi design

Katso lisää videoita ja toteuttamiamme animaatioita täältä

Tytti Mäenpää, yrittäjä

Lappi design:in takana on markkinointiviestinnän suunnittelija ja taiteen kandidaatti, graafinen suunnittelija Tytti Mäenpää.

 • 35-vuotias perheellinen nainen
 • Asuu Rovaniemellä
 • yli 15 vuoden työkokemus graafiselta ja markkinointiviestinnän alalta
 • koulutus: Markkinoinnin perustutkinto, Markkinointiviestinnän ammattitutkinto (Markkinointi-instituutti) ja taiteen kandidaatin tutkinto graafisen suunnittelun linjalta (Lapin yliopisto)
 • Ennen yrittäjäksi ryhtymistä työskenteli kahdeksan vuotta AD:na Mainostoimisto Pilot Oy:ssä Espoossa

Ota yhteys!

Graafinen suunnittelija Tytti Mäenpää
Tytti Mäenpää graafinen suunnittelija ja yhteistyökumppani Tiia Haataja
Mainostoimisto Lappi design tekee mielellään yhteistyötä muiden luovan alan toimijoiden kanssa. Kuvassa Tytti Mäenpää (vas.) ja Tiia-Leena Haataja Cuvio design (oik.).

Helsingistä Rovaniemelle yrittäjäksi

”Perustin Lappi design yrityksen muutama vuosi sitten, kun päätin jäädä asumaan Rovaniemelle pysyvästi. Aikaisemmin olen työskennellyt pääkaupunkiseudulla graafisen suunnittelun tehtävissä jo vuodesta 2005. Työskentelen edelleen asiakkaille ympäri Suomea, mutta paikallinen nimi ja tunnelma tuntui omalta. Haluan tuoda esiin sitä, miten hieno paikka tämä Lappi on.”

Valoisa metsä

”Työni on pääasiassa suunnittelua/muotoilua ja työhuoneeni sijaitsee metsän reunassa Rovaniemellä. Niinpä yrityksen nimeksi valikoitui konstailematon yhdistelmä: Lappi design. Tykkään siitä, että asian on sitä, miltä se näyttää ja kuulostaakin.” 

Luonto ja metsässä liikkuminen tuovat parhaan levon ja inspiraation Tytille.

Suunnistamisessa ja visuaalisessa viestinnässä on paljon samaa: Pitää osata lukea merkkikieltä, jossa väreillä, muodoilla ja merkeillä on sanoma. Sekä visuaalisessa suunnittelussa, että suunnistamisessa on ensin kartoitettava lähtötilanne ja tavoite. Sitten tehdään reittivalinta ja valitaan luovasti etenemistyyli. Kokenut suunnistaja ja graafikko osaa hahmottaa epäselvästäkin maastosta olennaisen ja päästä maaliin.”

”Haluan auttaa asiakkaitani löytämään parhaimman ja kauneimman reitin tavoitteeseen, erottumaan edukseen ja pysymään kartalla. Osaamiseni ydintä on taiteellisen, viestinnällisen ja kaupallisen puolen yhdistäminen.”

Meille on tärkeää:

Palvelu ja avoin yhteistyö

Ihmiset ovat tärkeitä. Haluamme palvella asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme luovasti ja yksilöllisesti heidän tarpeistaan käsin.

Luottamus & vastuullisuus

Luottamus on hyvän yhteistyön perusta, jonka päälle on hyvä rakentaa kasvua. Yhteistyön alussa sovitaan työn raamit ja niissä pysytään. Suosimme ympäristöystävällisiä materiaaleja ja toimintatapoja. Lappi design on Vastuu groupin hyväksymä Luotettava kumppani.

Työn laatu

Jokainen työ tehdään huolellisesti ja ammattimaisesti. Työn on onnistunut, kun se täyttää sille asetetut tavoitteet ja kun tilaaja ja työn tekijä ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Tavoitteemme on tehdä jokainen työ niin hyvin, että siitä voi olla ylpeä vielä vuosienkin päästä. 

Seuraa somessa:

Instagram-tilimme

Facebook-tilimme