Kuvassa Tytti Mäenpää ja yhteistyökumppaninsa Tiia Haataja kanssa

Palautteita

Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Koemme onnistuvamme, kun työlle asetetut tavoitteet täyttyvät ja asiakkaan palvelukokemus on positiivinen. Otamme mielellämme vastaan asiakaspalautteita ja kehitämme toimintaamme. Jätä oma palautteesi täältä.

Olemme tilanneet Lappi Designilta kaksi animaatiota tiedeviestintään. Molemmista projekteista jäi erittäin hyvät kokemukset. Tytti kuunteli toiveet, kysyi osuvia kysymyksiä ja muodosti nopeasti niiden pohjalta erinomaisen kuvitetun tarinan sisällöistämme. Tutkijakollegat ja tiedekustantajat sekä Suomessa että ulkomailla ovat ihastelleet Tytin meille tekemiä videoita. Projektit olivat meille helppoja, koska yhteistyö sujui kuin tanssi. Suosittelen erittäin lämpimästi!

Päivi Eriksson, professori, Itä-Suomen yliopisto

Tilasimme Lappi design:lta projektin visuaalisen ilmeen suunnittelun sekä eri kanavissa käytettäviä useita viestintäpohjia ja -kuvia. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluun ja lopputuloksiin! Tarjous oli laadittu huolella ja Tytti selvitti asiantuntevasti odotuksiamme ja toiveitamme sekä yhdisti loistavasti lopputuloksessa usean toteuttajan graafista ohjeistoa. Suosittelemme, todellakin!

Krista Rautio
Ohjaa nuori tulevaan -projekti (ESR)

”Olimme todella tyytyväisiä Lappi designin palveluun ja lopputulokseen eli hankkeen graafiseen ilmeeseen. Hankkeemme aihepiiri ei ollut ehkä helpoin, mutta Tytti osasi kysyä juuri oikeat kysymykset ja muodosti nopeasti näkemyksen siitä, mikä hankkeessa on oleellista ja miten se voisi näkyä visuaalisessa ilmeessä. Toiveemme otettiin hyvin huomioon ja lopputulos oli erinomainen. Yhteistyö kävi todella ripeästi. Suosittelisin palvelua muillekin.”

Lotta Uotila, hanketiedottaja
Uuden sukupolven kaukolämpölaitosmalli -hanke
Sodankylän kunta

”Olemme olleet tyytyväisiä Lappi design:in palveluun! Työn jälki on ollut hyvää. Tytti on päässyt hyvin perille siitä, mitä haemme. Aikataulut ovat pitäneet hyvin ja palvelu on ollut hyvin joustavaa.”

Maarit Perkonoja, Luonnonvarakeskus

”Tytti sai nopeasti kiinni ideoistamme ja loi niiden pohjalta organisaation graafista ohjeistusta noudattavan, mutta silti raikkaan ja omaleimaisen toimintamallin visuaalisen ilmeen. Yhteydenpito oli nopeaa ja helppoa. Kokonaisuudessaan prosessi eteni nopeammin ja helpommin, kuin olin osannut odottaa. Suosittelen palvelua muillekin! Isot kiitokset!”

Taina Tommer, Koulutuskeskus REDU

”Olen oikein tyytyväinen palveluun. Parasta on ollut nopeus, yhteistyöhalukkuus, luovat ratkaisut, asiakkaan toiveiden kuunteleminen ja huomioiminen. Suosittelen!”

Jarmo Rinne, Digivoimaa -hanke
Juvenia – nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus

Olemme olleet tyytyväisiä. Erityisesti palvelun nopeus ja yrityksen jousto aikatauluissa on ollut meille tärkeää, sillä projektimme oli niin kiireinen. Olemme myös suositelleet palvelua muille.”

Henna Kylmänen, Lapin veto- ja pitovoima -hanke

”Asiakkaan visuaalisesta toiveesta ja ajatuksesta on saatu kiinni hyvin ja nopeasti. Toteutus on ollut yllättävänkin nopeaa ja vastannut toiveisiin. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja helppoa. Kiitos yhteistyöstä!”

Suvi Autio, Lapin yliopisto
Culturally Sensitive Tourism in the Arctic -hanke

”Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Lappi Designin kanssa. Aikataulut sovituissa töissä ovat pitäneet hyvin ja palvelu on ollut nopeaa. Työn jälki on ollut hyvää ja Tytin kanssa asiointi on ollut erittäin joustavaa.”

Arttu Vattulainen, Vaara oy

”Mielestäni Lappi desing:n tuottama palvelu oli oikein hyvää ja asiantuntevaa. Yhteistyö oli oikein sujuvaa, mikä on aina visuaalisten materiaalien tuottamisessa haastavaa. Suositten!”

Sini Kestilä, Lapland of Opportunity -hanke (ESR)

Lisää asiakaspalautteita ja työnäytteitä instagramissa @lappidesign