kuvitettu asiakaslupaus

Brändikuvitus kertoo ydinviestit

Suunnittelimme brändiuudistuksen sodankyläläiselle tilitoimistolle Sodankylän Tili Oy:lle. Yhteistyön aluksi käytiin läpi brändin nykytilannetta ja kirkastettiin ydinviestejä, joiden pohjalta luotiin uusi visuaalinen ilme ja kommunikoinnin tapa. Brändikuvitus sai ison roolin tässä työssä.

Kattavaan uudistukseen kuului logo, slogan, graafinen ohjeisto, nettisivut, yrityksen julkisivun teippaukset, esitteet ja lomakkeet sekä paljon kuvituksia ja jopa oma kuosi.

Visuaalisuuteen haluttiin erityisesti positiivista energiaa, asiakaslähtöisyyttä ja yksilöllisen palvelun sekä uusien sähköisten työkalujen esiintuomista. Pitkiä puuduttavia tekstimassoja haluttiin välttää ja viesti tiivistää mahdollisimman käyttäjäystävälliseen muotoon. Niinpä päätettiin tehdä palvelua havainnollistavia kuvituksia, joilla voitiin kommunikoida palvelun laajuudesta ja sen tuomista asiakashyödyistä mielenkiintoisella tavalla.

Tätä on brändikuvitus parhaimmillaan – brändin tyyliin sopiva kuvitus tai kuvitusten sarja, joka vahvistaa ydinviestejä, puhuttelee potentiaalisia asiakkaita ja erottuu edukseen.

Kuvituksia tilitoimiston palveluista ja niiden tuomista asiakashyödyistä. Brändikuvitus puhuttelee asiakasta kertomalla tuotteesta olennaisen ja luomalla erottuvan ilmeen.

Mietitkö, voisiko brändikuvitus auttaa yritystäsi erottumaan?

Ota yhteys ja kysy tarjous brändikuvituksista täältä

Katso uusimmat päivityksemme ja työnäytteemme instagramista